Platen

Voor uw platen bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Visser Techniek levert kwaliteit door middel van vakmanschap en onze moderne werkplaats.  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om uw platen van de hoogste kwaliteit te maken en leveren.

Verschillende toepassingen platen

Platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen platen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Platen op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn platen in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de platen. Denk hierbij onder andere aan lassen, boren of buigen.

Platen walsen

Visser Techniek kan uw platen ook walsen. Elke gewenste vorm kan worden gemaakt. Maar ook bepaalde profielen kunnen in de platen gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan traanplaten om meer grip te creëren.

Platen frezen en tappen

Onze werkplaats is ook uitgerust om al de platen te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt er voor dat we de platen goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken.

Platen in constructies

Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel buizen als platen. Door de indeling van onze werkplaats  zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies.

Vragen over platen

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?