Sponsoring

Visser Techniek sponsort “De Mannen van Staal” op de groene mat!

V.V. Groeneweg en Visser Techniek zijn buren. Ons kantoor kijkt uit op de velden en we krijgen daardoor veel mee van de trainingen en overige activiteiten. Omdat we het belangrijk vinden dat lokale evenementen en sportclubs worden gesteund, sponseren wij een jeugd voetbalteam bij V.V. Groeneweg.

We hebben nu dus twee teams: “onze mannen van staal bij Visser Techniek” én “onze mannen van staal op de groene mat”!

LogoGroeneweg

SC Antilope wordt gesponsord door Visser Techniek

Vanaf 1 oktober 2015 sponsort Visser Techniek de Atletiekvereniging in Waddinxveen! SC Antilope biedt in Waddinxveen aan alle leeftijdsgroepen de mogelijkheid om op verantwoorde wijze en onder deskundige begeleiding atletiek te bedrijven.

Naast het beoefenen van de hardloopsport door jeugdleden, senioren en recreanten, wordt er bij SC Antilope ook Sportief Wandelen beoefend.

Bij deze vereniging krijgt iedereen de kans op zijn of haar niveau de trainingen te doen.

LogoSCAntilope

Visser Techniek sponsort stichting Molenvrienden Rottemerengebied

Visser Techniek steunt vereniging molenvrienden Rottemerengebied. De vereniging is steeds meer afhankelijk van de sponsoren door de terugnemende bijdrage van de overheid. Bij Visser Techniek vinden wij het belangrijk dat zulke historische verenigingen blijven bestaan om het Nederlands erfgoed te beschermen.

 vereniging molenvrienden rottemerengebied

Visser Techniek sponsort jong tennistalent

Visser Techniek sponsort Nino Zweers uit Woerden al sinds 2014. Nino is in 2013 geselecteerd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) voor een instroom tennis trainingsprogramma. Na een jaar trainen en wedstrijden spelen mag Nino nog een jaar bijtekenen bij de KLNTB. Daarnaast gaat hij ook nog een trainingsprogramma bij BTA toptennis in Houten volgen. Bij zijn eigen club VEP in Woerden, waar het allemaal begon, traint hij graag, dus ook hier is hij regelmatig te vinden.

Visser Techniek wenst Nino een sportief tennisjaar toe!

Foto Nino Zweers met Mathijs van der Neut 27 sept 2014 gecomprimeerd

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?