Sponsoring

Visser Techniek sponsort “De Mannen van Staal” op de groene mat!

V.V. Groeneweg en Visser Techniek waren buren. Ons kantoor keek uit op de velden en we kregen daardoor veel mee van de trainingen en overige activiteiten. Hoewel Visser Techniek inmiddels verhuisd is naar Nesselande blijven wij  een jeugd voetbalteam sponsoren bij V.V. Groeneweg.

We hebben nu dus nog steeds twee teams: “onze mannen van staal bij Visser Techniek” én “onze mannen van staal op de groene mat”!

LogoGroeneweg

SC Antilope wordt gesponsord door Visser Techniek

Vanaf 1 oktober 2015 sponsort Visser Techniek de Atletiekvereniging in Waddinxveen! SC Antilope biedt in Waddinxveen aan alle leeftijdsgroepen de mogelijkheid om op verantwoorde wijze en onder deskundige begeleiding atletiek te bedrijven.

Naast het beoefenen van de hardloopsport door jeugdleden, senioren en recreanten, wordt er bij SC Antilope ook Sportief Wandelen beoefend.

Bij deze vereniging krijgt iedereen de kans op zijn of haar niveau de trainingen te doen.

LogoSCAntilope

Visser Techniek sponsort stichting Molenvrienden Rottemerengebied

Visser Techniek steunt vereniging molenvrienden Rottemerengebied. De vereniging is steeds meer afhankelijk van de sponsoren door de terugnemende bijdrage van de overheid. Bij Visser Techniek vinden wij het belangrijk dat zulke historische verenigingen blijven bestaan om het Nederlands erfgoed te beschermen.

 vereniging molenvrienden rottemerengebied

Visser Techniek sponsort jong padeltalent

Visser Techniek sponsort Nino Zweers uit Woerden al sinds 2014. Nino is in 2013 geselecteerd door de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) voor een instroom tennis trainingsprogramma. Na een aantal jaren als veelbelovend tennistalent trainen en veel wedstrijden spelen bij de KLNTB heeft Nino gekozen voor padel. Ook hier speelt hij op hoog niveau (internationale) wedstrijden. Nino is in maart 2022 met zijn dubbelpartner tweede geworden op het NK padel voor jongens onder de 14 jaar.

Padel (spreek uit: padèl) is een uit Zuid-Amerika overgewaaide sport die het beste is te duiden als een mix van tennis en squash. Toch valt het in de praktijk met geen van beide te vergelijken. In Spanje heeft padel het tennis in populariteit al verdrongen. Padel wordt gespeeld als dubbelspel in een met glas en gaas afgeschermde minitennisbaan van 10 bij 20 meter. De wanden doen mee in het spel, dat qua puntentelling niet veel anders is dan tennis. De sport is echter wel dynamischer dan tennis. Inzicht is belangrijker dan kracht, serveren gebeurt onderhands en de bal gaat sneller heen en weer dan bij tennis. Squash wordt binnen gespeeld, maar padelbanen zijn meestal buiten.

Visser Techniek blijft Nino zeker volgen in zijn ontwikkeling en financieel ondersteunen bij zijn sportieve carrière.

 

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?