RVS specials

Binnen, buiten, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Visser Techniek is uw leverancier voor uw speciale RVS constructies en toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en moderne werkplaats zorgen er voor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op RVS.  Het is vakmanschap dat Visser Techniek onderscheid als de aanbieder van speciale RVS constructies.

Visser Techniek ziet het juist als een uitdaging als het verder gaat dan draagbalken of kokers. Door onze verschillende machines kunnen wij in onze werkplaats voor elke vraag altijd de optimale oplossing vinden.

Door de eigenschappen van RVS kan dit goed gebruikt worden voor constructies zowel binnen als buitenshuis. Deze speciale RVS constructies zijn doorgaans gemakkelijk te onderhouden en duurzaam.

Verschillende toepassingen voor speciale RVS constructies

Speciale RVS constructies worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen speciale RVS constructies natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens 3D ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met vakmanschap en precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Speciale RVS constructies op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn speciale RVS constructies op (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Door de combinatie van ons specialisme in plaatwerk, onze machines en ons vakmanschap kunnen wij veel diverse constructies van hoge kwaliteit bouwen.

 Vragen over speciale RVS constructie

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?