Metaal knippen

Hoge kwaliteit tegen lage kosten

Visser Techniek kan met een hoge kwaliteit en nauwkeurigheid metaal knippen. Tevens kunnen de geknipte platen gegraveerd c.q. gemarkeerd worden en kunnen wij soevereinen, tappen en sleuven frezen. Het graveren is alleen mogelijk op de bovenzijde van de plaat, dus niet dubbelzijdig.

Waarom metaal knippen door Visser Techniek?

Bij Visser Techniek behalen wij een hoge snijkwaliteit voor vrij lage kosten. Door onze goed opgeleide medewerkers en moderne werkplaats kunnen we erg nauwkeurig metaal knippen zonder dat daarbij het plaatwerk wordt beschadigd. Door het metaal te knippen wordt braamvorming tot een minimum beperkt en leveren we een snede van hoge kwaliteit. Wij hebben ook een vrij snelle levertijd voor onze geknipte platen.

Hoewel metaal knippen alleen in rechte lijnen kan gebeuren in tegenstelling tot lasersnijden zijn de kosten van metaal knippen een stuk lager. Onze medewerkers kijken graag met u mee wat voor u de voordeligste oplossing is.

Formaat van metaal knippen

Bij Visser Techniek maken we gebruik van een Durmazlar 3010-SHGM. Deze knipmachine heeft een capaciteit van 3100 mm breed bij 10 mm dik. Wilt u meer weten over wat de capaciteiten zijn van onze machine neemt u dan gerust contact op met onze medewerkers.

Levertijden metaal knippen

Voor het leveren van knipwerk is veelal een levertijd van 3 dagen realistisch. Natuurlijk is er in overleg met onze planning een afwijkende levertijd mogelijk.

Vragen over metaal knippen

Heeft u vragen over metaal knippen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?