RVS trap

RVS voor een exclusieve uitstraling

Een RVS trap geeft een exclusieve uitstraling aan uw pand. Visser Techniek maakt uw RVS trap op maat. Of u nu op zoek bent naar een RVS trap die past bij uw interieur, een RVS buitentrap of een zwembadtrap van RVS, wij ontwerpen, construeren en plaatsen uw trap op locatie. Lees hieronder meer over de voordelen van RVS en de mogelijkheden die Visser Techniek u biedt voor verschillende soorten RVS trappen.

De voordelen van een RVS trap

RVS staat ook bekend als roestvrij of roestvast staal. Dit materiaal zorgt voor een fraaie, exclusieve uitstraling die luxe aandoet. Een RVS trap krijgt geen laagje verf of zink, iets wat wel gebeurt bij het poedercoaten en verzinken van staal. Bij gebruik van een RVS trap blijft de uitstraling van het materiaal dus behouden. Daarnaast is een RVS trap:

  • Exclusief
  • Roestvrij
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Stevig

Veelzijdigheid van een RVS trap

Een roestvrij stalen trap laat zich goed combineren met hout, natuursteen of glas. Visser Techniek past RVS toe in vrijwel alle vormen. De veelzijdigheid van het materiaal maakt dat we graag met RVS aan de slag gaan. Visser Techniek ontwerpt, construeert en plaatst roestvrij stalen trappen op locatie. Er zijn verschillende soorten RVS trappen die elk een andere uitstraling en uiteenlopende toepassingen hebben. Wij bieden ook extra opties. Zo kunnen we bijpassende trapleuningen maken en kunnen we uw bedrijfslogo in één of in alle trappen aanbrengen.

RVS steektrap, kwarttrap, spiltrap of wenteltrap

Er zijn verschillende soorten trappen die van RVS kunnen worden gemaakt: de steektrap, de kwarttrap, de spiltrap en de wenteltrap. De RVS steektrap is een rechte trap die goed te combineren is met andere trapvormen en vaak voorzien is van een tussenbordes of rustbordes. Een kwarttrap heeft één of meerdere verdreven gedeelten. De RVS trap is toe te passen met een enkel verdreven gedeelte, een boven- en onderkwart. Maar deze trap kan ook goed gecombineerd worden met een steektrap gedeelte. De RVS spiltrap kenmerkt zich door een centrale kolom of spil. Dit is meestal een ronde buis waaraan treden of tredendragers worden bevestigd. Deze trapvorm is vaak te combineren met andere trapvormen. De RVS wenteltrap of gebogen trap bestaat uit twee gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Deze verschilt van de RVS spiltrap doordat de centrale kolom of spil ontbreekt. De RVS wenteltrap is de meest exclusieve creatie van Visser techniek.

Neem contact op met Visser Techniek

Bent u op zoek naar een RVS trap of heeft u vragen over onze RVS producten? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?