RVS trap

Exclusief, roestvrij, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

RVS staat ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal. Het materiaal zorgt voor een fraaie, meer exclusieve uitstraling. Een RVS trap is enigszins duurder dan ‘gewoon’ staal, maar zorgt dan ook voor een meer luxe creatie.

Bij gebruik van een RVS  trap blijft de uitstraling van het materiaal behouden. Dat zorgt voor een exclusief effect. De roestvrij stalen trap krijgt geen laagje verf of zink, zoals wel gebeurt bij staal (poedercoaten en verzinken). Daarnaast is een RVS trap vooral duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Verschillende soorten RVS trappen

Een roestvrij stalen trap laat zich prima combineren met hout, natuursteen of glas. Visser Techniek past roestvrij staal toe in vrijwel alle vormen, met de RVS wenteltrap als meest exclusieve creatie. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat we graag met RVS aan de slag gaan. Visser Techniek is in staat om uiteenlopende roestvrij stalen trappen voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het enige wat u hoeft te doen is samen met onze deskundige medewerker de juiste RVS trap voor de juiste locatie uit te kiezen.

RVS Steektrap

De RVS steektrap ofwel rechte trap. Is goed te combineren met andere trapvormen. Vaak voorzien van een tussenbordes of rustbordes.

RVS Spiltrap

De RVS spiltrap kenmerkt zich door een centrale kolom (spil), meestal van ronde buis waaraan treden of tredendragers worden bevestigd. Is in veel gevallen te combineren met andere trapvormen.

RVS Wenteltrap

De RVS wenteltrap of gebogen trap bestaat uit 2 gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Verschil met de RVS spiltrap is het ontbreken van een centrale kolom (spil).

RVS Kwartstrap

De kwarttrap heeft 1 of meerdere verdreven gedeelten. De RVS trap is toe te passen met enkel verdreven gedeelte (boven en onderkwart) maar kan ook goed gecombineerd worden met een steektrap gedeelte.

RVS trap op maat laten maken bij Visser techniek

Wij bieden vele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in één of alle traptreden. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze RVS trappen en RVS leuningen zijn we telefonisch bereikbaar of mail naar: info@vissertechniek.nl

Vragen over RVS trappen

Heeft u vragen over RVS trappen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.