RVS trap

Exclusief, roestvrij, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

RVS staat ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal. Het materiaal zorgt voor een fraaie, meer exclusieve uitstraling. Een RVS trap is enigszins duurder dan ‘gewoon’ staal, maar zorgt dan ook voor een meer luxe creatie.

Bij gebruik van een RVS  trap blijft de uitstraling van het materiaal behouden. Dat zorgt voor een exclusief effect. De roestvrij stalen trap krijgt geen laagje verf of zink, zoals dit wel gebeurt bij staal (poedercoaten en verzinken). Daarnaast is een RVS trap vooral duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Verschillende soorten RVS trappen

Een roestvrij stalen trap laat zich prima combineren met hout, natuursteen of glas. Visser Techniek past roestvrij staal toe in vrijwel alle vormen, met de RVS wenteltrap als meest exclusieve creatie. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat we graag met RVS aan de slag gaan. Visser Techniek is in staat om uiteenlopende roestvrij stalen trappen voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het enige dat u hoeft te doen, is samen met onze deskundige medewerker de juiste RVS trap voor de juiste locatie uit te kiezen.

RVS Steektrap

De RVS steektrap ofwel rechte trap is goed te combineren met andere trapvormen. Vaak is de RVS steektrap voorzien van een tussenbordes of rustbordes.

RVS Spiltrap

De RVS spiltrap kenmerkt zich door een centrale kolom (spil), meestal van ronde buis waaraan treden of tredendragers worden bevestigd. De RVS spiltrap is in veel gevallen te combineren met andere trapvormen.

RVS Wenteltrap

De RVS wenteltrap of gebogen trap bestaat uit 2 gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Het verschil met de RVS spiltrap is het ontbreken van een centrale kolom (spil).

RVS Kwartstrap

De kwarttrap heeft 1 of meerdere verdreven gedeelten. De RVS trap is toe te passen met enkel verdreven gedeelte (boven en onderkwart), maar kan ook goed gecombineerd worden met een steektrapgedeelte.

RVS trap op maat laten maken bij Visser techniek

Wij bieden vele mogelijkheden, zoals onder andere uw bedrijfslogo in één of alle traptreden. En als u zelf een idee hebt, dan denken wij graag met u mee om uw idee te kunnen verwezenlijken.

Vragen over RVS trappen

Heeft u vragen over RVS trappen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.