Stalen hekwerk

Een prachtige uitstraling voor uw woning of kantoor

Een stalen hekwerk buiten heeft een grote invloed op het aangezicht van uw woning of kantoor. Staal geeft uw hekwerk een moderne of juist een authentieke, rustieke uitstraling en dat straalt af op uw pand. Welke uitstraling en sfeer dat is, is afhankelijk van het ontwerp en het materiaal dat gebruikt wordt. Visser Techniek biedt legio mogelijkheden voor verschillende hekwerken. Dankzij onze grote kennis en jarenlange ervaring op het gebied van staalbewerking, weten we precies welk staal bij het hekwerk van uw wensen past. Lees snel verder om de mogelijkheden te ontdekken.

Verschillende soorten stalen hekwerk

Visser Techniek ontwerpt de meest uiteenlopende hekwerken. Wat voor een soort hekwerk u ook wilt en of u nu uw stalen hekwerk laag of hoog uitgevoerd wilt hebben. Wij maken uw hekwerk van staal op maat. Na het ontwerpen, construeren en plaatsen we het stalen hekwerk op locatie. Het enige wat u hoeft te doen is samen met een van onze deskundige medewerkers het juiste stalen hekwerk voor de juiste locatie uitkiezen, zoals:

  • Poorthek
  • Balkonhek
  • Sierhekwerk

Stalen hekwerk op maat laten maken

Bij Visser Techniek bieden we u vele mogelijkheden voor uw hekwerk van staal. We denken mee bij het ontwerp van uw stalen hekwerk en werken deze vervolgens uit op onze 3D werktekeningen. We komen uw stalen hekwerk inmeten. Hierbij nemen we zaken als aandrijfmotoren of brievenbussen gelijk mee. Vervolgens maken onze vakkundige medewerkers het hekwerk van staal in ons uitgebreide machinepark. Op uw stalen hekwerk kan daar iedere gewenste conservering worden toegepast, zoals verzinken, poedercoaten, etc. Ten slotte brengen we het gemaakte stalen hekwerk naar de locatie en plaatsen deze.

Exclusief design voor uw stalen hekwerk

Bent u op zoek naar een bijzonder stalen hekwerk? Wilt u bijvoorbeeld een stalen sierhekwerk op maat laten maken? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën te realiseren tot een prachtig eindproduct. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee, zodat dat door uw bedachte, bijzondere stalen hekwerk realiteit wordt.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over een hekwerk van staal? Of wilt u een stalen hekwerk kopen? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?