Metaal constructie

Voor elke vraag de optimale oplossing

Visser Techniek is uw leverancier voor uw metaal constructies en toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en moderne werkplaats zorgen er voor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op metaal.

Visser Techniek ziet het juist als een uitdaging als het verder gaat dan draagbalken of kokers. Door onze verschillende machines kunnen wij in onze werkplaats voor elke vraag altijd de optimale oplossing vinden.

Verschillende toepassingen voor metaal constructies

Metaal constructies worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen metaal constructies natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Metaal constructies op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn metaal constructies op (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Door de combinatie van ons specialisme in plaatwerk, onze machines en ons vakmanschap kunnen wij veel diverse constructies van hoge kwaliteit bouwen.

 Vragen over metaal constructies

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op.