Metaal constructie

Voor elke vraag de optimale oplossing

Visser Techniek is uw leverancier voor uw metaalconstructies en toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen ervoor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op metaal.

Visser Techniek ziet het juist als een uitdaging als het verder gaat dan draagbalken of kokers. Door onze verschillende machines kunnen wij in onze werkplaats voor elke vraag altijd de optimale oplossing vinden.

Verschillende toepassingen voor metaalconstructies

Metaalconstructies worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen metaalconstructies natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar uw wens ontwerpen en dit ontwerp vervolgens met precisie construeren.

Metaalconstructies op maat

De werkplaats van Visser Techniek is dusdanig ingericht, dat wij in staat zijn metaalconstructies op (bijna) elke gewenste maat en vorm te leveren. Door de combinatie van ons specialisme in plaatwerk, onze machines en ons vakmanschap kunnen wij veel diverse constructies van hoge kwaliteit bouwen.

 Vragen over metaalconstructies

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u een vrijblijvend advies? Neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?