Metaal walsen

Maatwerk rompen, silo’s, ketels of tanks

Metaal walsen is een vervormingstechniek waarbij een metalen plaat wordt vervormd tot een cilindrische vorm. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt om rompen, silo’s, ketels of tanks te maken. Het is een techniek die veel wordt gebruikt voor het maken van pijpen. Je kunt zelf bepalen wat de dikte van de pijp wand wordt en hoe groot de diameter. Je kunt metaal walsen ook gebruiken om profielen en zetwerk te maken.

Metaal walsen bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek is het ook mogelijk om te metaal walsen. Wij kunnen zowel cilindrische vormen creëren als profielen metaal walsen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid om alle mogelijke hoeken en bogen te kunnen maken.

Cilindrische vormen metaal walsen

Bij Visser Techniek kunnen wij cilindrische vormen tot zelfs cilinders vormen op onze wals. Omdat we ook kunnen lassen bij Visser Techniek kunnen we van de cilinders buizen maken en  is er bijna geen grens aan hoe groot de constructies kunnen worden.

Profielen metaal walsen

Hoewel we bij Visser Techniek profielen wel kunnen metaal walsen bestellen wij de standaard profielen meestal. Als het niet een standaard profiel is maken we het zelf. Als u op zoek bent naar een bepaald profiel dat niet (meer) te krijgen is kunnen wij deze nagenoeg altijd voor u maken. Wilt u weten of wij op dit gebied iets voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Vragen over metaal walsen bij Visser Techniek

Heeft u nog vragen over metaal walsen bij Visser Techniek, neem dan gerust contact met ons op. Onze werknemers voorzien u vrijblijvend van passende antwoorden en advies.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?