Onze materialen

Visser Techniek RVS
RVS
Visser Techniek RVS
RVS
Visser Techniek Aluminium
Aluminium
Visser Techniek Aluminium
Aluminium
Staal

Aluminium, staal, metaal en RVS

Visser Techniek is, reeds geruime tijd en uiterst succesvol, actief in de plaat- en  constructietechniek. Binnen deze plaat- en constructietechniek heeft Visser Techniek zich  gespecialiseerd in het bewerken en behandelen van een aantal verschillende materialen  waaronder: aluminium, staal en RVS. Kortom we zijn bij Visser Techniek zeer bekwaam in het verwerken van metalen.

Onze uiterst moderne werkplaats is ingericht om de meest uiteenlopende bewerkingen en  handelingen met deze materialen te verrichten. Dit gecombineerd met onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zorgt dat wij alles in huis hebben om voor u de juiste kwaliteit te kunnen  leveren.

Bij Visser Techniek kunnen wij allerlei verschillende bewerkingen en handelingen uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: lasersnijden, walsen, verspannen en alle verschillende plaat- en constructiewerkzaamheden. Wilt u meer weten over de verschillende materialen waarin wij ons gespecialiseerd hebben. Klik dan op één van de volgende links.

Op maat bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek kunnen wij nagenoeg al uw wensen op maat maken. Of het nu gaat om een volledig hekwerk of een half fabricaat, onze professionele medewerkers denken graag met u mee en zoeken de beste oplossing voor uw wensen. Bij Visser Techniek houden we juist van uitdaging.

Leveren bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek kunnen wij de materialen op locatie leveren en zelf installeren. Hiervoor hebben wij onze medewerkers goed opgeleid en hebben wij de apparatuur die daar voor nodig is paraat staan. Zodat wij op deze manier kunnen waarborgen dat uw constructies van begin tot einde voorzien is van de beste zorg, om er zeker van te zijn dat wij zo de kwalitatief beste producten leveren.

Vragen over onze materialen

Heeft u vragen over het gebruik van deze materialen neem dan gerust contact met ons op.  Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.