Onze materialen

Aluminium, staal, metaal en RVS

Visser Techniek is reeds geruime tijd uiterst succesvol actief in de plaat- en  constructietechniek. Binnen deze plaat- en constructietechniek heeft Visser Techniek zich gespecialiseerd in het bewerken en behandelen van een aantal verschillende materialen waaronder aluminium, staal en RVS. Kortom, we zijn bij Visser Techniek zeer bekwaam in het verwerken van metalen.

Onze uiterst moderne werkplaats is ingericht om de meest uiteenlopende bewerkingen en handelingen met deze materialen te verrichten. Dit gecombineerd met onze goed opgeleide en ervaren medewerkers zorgt ervoor dat wij alles in huis hebben om voor u de juiste kwaliteit te kunnen leveren.

Bij Visser Techniek kunnen wij allerlei verschillende bewerkingen en handelingen uitvoeren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan: lasersnijden, walsen, verspannen en alle verschillende plaat- en constructiewerkzaamheden. Wilt u meer weten over de verschillende materialen waarin wij ons gespecialiseerd hebben, klikt u dan op één van onderstaande links:

Op maat bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek kunnen wij nagenoeg al uw wensen op maat maken. Of het nu gaat om een volledig hekwerk of een halffabricaat, onze professionele medewerkers denken graag met u mee en zoeken de beste oplossing voor uw wensen. Bij Visser Techniek houden we juist van uitdaging!

Leveren bij Visser Techniek

Bij Visser Techniek kunnen wij de materialen op locatie leveren en zelf installeren. Onze medewerkers zijn hiervoor goed opgeleid en wij hebben de juiste apparatuur die daarvoor nodig is. Op deze manier kunnen wij waarborgen dat uw constructies van het begin tot het einde voorzien is van de beste zorg en kunnen wij er zeker van zijn dat wij kwalitatief de beste producten leveren.

Vragen over onze materialen

Heeft u vragen over het gebruik van onze materialen neemt u  dan gerust contact met ons op.  Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.

 

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?