Plaatwerk

Voor uw plaatwerk bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres. Visser Techniek levert kwaliteit door middel van vakmanschap en onze moderne werkplaats.  Onze medewerkers zijn ervaren en goed opgeleid om uw plaatwerk van de hoogste kwaliteit te maken en leveren.

Verschillende toepassingen plaatwerk

Platen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen platen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Plaatwerk op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn plaatwerk in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de platen. Denk hierbij onder andere aan lassen, boren of buigen.

Plaatwerk walsen

Visser Techniek kan uw plaatwerk ook walsen. Elke gewenste vorm kan worden gemaakt. Maar ook bepaalde profielen in het plaatwerk kunnen gemaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan traanplaten om meer grip te creëren.

Plaatwerk frezen en tappen

Onze werkplaats is ook uitgerust om al het plaatwerk te kunnen frezen en tappen. Dit zorgt er voor dat we de plaatwerken goed kunnen verbinden en in onze constructies kunnen verwerken.

Plaatwerk in constructies

Visser Techniek heeft veel ervaring en kennis in het bewerken van zowel buizen als plaatwerk. Door de indeling van onze werkplaats zijn wij zeer goed in staat om deze twee technieken te combineren in onze constructies.

Vragen over plaatwerk

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies, neem dan contact met ons op.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?