Verspanen


Bij Visser Techniek hebben we goed opgeleide medewerkers die ervaren zijn in het bewerken van allerlei metalen. Onze werkplaats is dan ook ingericht op verschillende vormen van verspanen. Wij kunnen in onze werkplaats bijvoorbeeld frezen, tappen, vijlen, boren, zagen en slijpen. Wat uw wensen ook zijn, Visser Techniek heeft de oplossing om dit uit te voeren. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Frezen

Frezen is een bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. Frezen is een bewerking die met name wordt gebruikt in de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie.

Frezen wordt gedaan op een freesmachine. De uitvoeringsvormen van frezen zijn erg divers. Ruwfrezen, spiebaanfrezen, zaagfrezen enz. Ook varianten met hardmetalen inzetplaatjes worden gebruikt. Daarnaast is de koelmethode van de frezen ook afhankelijk van het te bewerken materiaal. Metaal wordt gekoeld met koelvloeistof op organische of synthetische basis.

Tappen

Bij tappen wordt er een schroefdraad aangebracht in gaten die geboord zijn. Hierdoor kunnen wij bij Visser Techniek constructies creƫren die makkelijk te monteren zijn.

Verspanen op onze materialen

Bij Visser Techniek kunnen wij nagenoeg elk metaal waarmee we werken ook verspanen. Heeft u vragen over verspanen, neemt u dan contact met ons op. Onze werknemers voorzien u graag vrijblijvend van een passend advies. Als u wilt weten of wij ook uw wensen kunnen uitvoeren, kunt u altijd contact opnemen met onze werknemers.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?