Verspanen


Bij Visser Techniek hebben we goed opgeleide medewerkers die ervaren zijn in het bewerken (verspanen) van allerlei metalen. Onze werkplaats is dan ook ingericht op deze verschillende vormen van bewerking. Wij kunnen in onze werkplaats bijvoorbeeld frezen, tappen, soevereinen, vijlen, boren, zagen en slijpen. Wat uw wensen ook zijn, Visser Techniek heeft de oplossing om dit uit te voeren. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Frezen

Frezen is een bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. Frezen is een bewerking die met name wordt gebruikt in de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie.

Frezen wordt gedaan op een freesmachine. De uitvoeringsvormen van frezen zijn erg divers. Ruwfrezen, spiebaanfrezen, zaagfrezen enz. Ook varianten met hardmetalen inzetplaatjes worden gebruikt. Daarnaast is de koelmethode van de frezen ook afhankelijk van het te bewerken materiaal. Metaal wordt gekoeld met koelvloeistof op organische of synthetische basis.

Tappen

Bij tappen wordt er schroefdraad aangebracht in gaten die geboord zijn. Hierdoor kunnen wij bij Visser Techniek constructies creëren die makkelijk te monteren zijn.

Soevereinen

Soevereinen is het maken van een schuine rand aan een gat in metaal. Gaten worden meestal gesoevereind om de kop van een schroef niet buiten het oppervlak te laten steken. Ook bij het ‘klinken’ van metaal wordt het gat gesoevereind, zodat een of beide uiteinden van de klinknagel zich vast kunnen zetten. Voor het soevereinen worden verschillende soevereinfrezen gebruikt. Voor deze bewerking van uw metaal kunt u natuurlijk ook Visser Techniek terecht.

Verspanen op onze materialen

Bij Visser Techniek kunnen wij nagenoeg elk metaal waarmee we werken ook verspanen. Heeft u vragen over bewerkingsmogelijkheden bij Visser Techniek neemt u dan contact met ons op. Onze werknemers voorzien u graag vrijblijvend van een passend advies. Als u wilt weten of wij ook uw wensen kunnen uitvoeren, neemt u dan contact op met onze werknemers.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?