Verspanen

verspanenfoto1
Bij Visser techniek hebben we goed opgeleide medewerkers die ervaren zijn in het bewerken van allerlei metalen. Onze werkplaats is dan ook ingericht op verschillende vormen van verspanen. Wij kunnen in onze werkplaats bijvoorbeeld frezen, tappen, vijlen, boren, zagen en slijpen. Wat uw wensen ook zijn, Visser Techniek heeft de oplossing om dit uit te voeren. Onze medewerkers denken graag met u mee.

Frezen

Frezen is een bewerking waarbij met gebruik van een roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. Frezen is een bewerking die met name wordt gebruikt in de metaal-, hout- en kunststofverwerkende industrie.

Frezen wordt gedaan op een freesmachine. De uitvoeringsvormen van frezen zijn erg divers. Ruwfrezen, spiebaanfrezen, zaagfrezen enz. Ook varianten met hardmetalen inzetplaatjes worden gebruikt. Daarnaast is de koelmethode van de frezen ook afhankelijk van het te bewerken materiaal. Metaal wordt gekoeld met koelvloeistof op organische of synthetische basis.

Tappen

Bij tappen wordt er een schroefdraad aangebracht in gaten die geboord zijn. Dit zorgt dat wij bij Visser Techniek constructies kunnen creƫren die makkelijk te monteren zijn.

Verspanen op onze materialen

Bij Visser Techniek kunnen wij op nagenoeg elke metaal waarmee we werken ook verspanen. Als u wilt weten of wij ook uw wensen kunnen uitvoeren kunt u altijd contact opnemen met onze werknemers.


Vragen over Visser Techniek en verspanen

Heeft u vragen over verspanen bij Visser Techniek, neem dan contact met ons op. Onze werknemers voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.