RVS leuning

RVS leuningen van hoge kwaliteit

Een RVS leuning past bij verschillende typen trappen en een modern, strak interieur. Bij Visser Techniek maken wij op vakkundige wijze RVS leuningen op maat. Daarnaast leveren wij RVS balustrades en losse RVS trapleuningsystemen. Wij kunnen onze producten voor u op locatie komen inmeten, afleveren en monteren. Ons metaalbewerkingsbedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze kennis en ervaring op het gebied van staalbewerking zetten wij al vele jaren in voor de bouw, industrie, offshore en klanten die eigen producten ontwikkelen. Visser Techniek is het metaalbewerkingsbedrijf dat voldoet aan uw hoge kwaliteitseisen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een RVS leuning, de diverse mogelijkheden en onze diensten. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Voordelen van een RVS leuning

RVS staat ook wel bekend als roestvrij of roestvast staal. Een RVS leuning is de hoogste kwaliteit leuning die er verkrijgbaar is. Van deze leuningen heeft u dus heel lang plezier. Bovendien staan ze erg mooi in een modern interieur. Een trapleuning van RVS kan trouwens ook goed buiten worden gebruikt. Roestvrij stalen leuningen hebben belangrijke voordelen, ze zijn namelijk:

 • duurzaam
 • stevig
 • makkelijk schoon te houden

Verschillende soorten RVS leuningen

De meeste systemen voor RVS leuningen zijn toe te passen op verschillende typen trappen. RVS leuningen hebben een belangrijke invloed op de sfeer en uitstraling van uw pand. Bij Visser Techniek kunt u zowel klassieke, ronde RVS leuningen als vierkante RVS trapleuningen laten maken. Deze geven uw interieur een strakke, moderne uitstraling en passen goed bij een industriële look. De uitstraling kan echter ook meer authentiek of rustiek aandoen. U kunt voor een passende sfeer kiezen tussen geborstelde en glanzende (gepolijste) RVS trapleuningen. Bij Visser Techniek zijn legio mogelijkheden.

RVS leuningen op maat

Visser Techniek maakt de RVS leuningen voor uw trap op maat, volledig naar uw wensen. Wij komen uw RVS leuning inmeten en ontwerpen deze daarna in een geavanceerd 3D tekenpakket. Vervolgens produceren onze vakkundige medewerkers de RVS trapleuning met grote nauwkeurigheid. Indien gewenst leveren we de RVS trapleuning op maat weer af en monteren wij deze. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk een bestaand ontwerp te construeren, evenals het vervangen van een bestaande leuning door een RVS leuning.

De RVS balustrade

Een RVS balustrade wordt meestal gemaakt in lijn met het RVS trapleuningsysteem. De balustrade is niet alleen in RVS, maar ook in verschillende andere materialen leverbaar. Visser Techniek adviseert u graag als het gaat om het maken van een bijpassende balustrade bij een bestaande trap. Ook voor roestvrij stalen balustrades geldt dat wij op locatie kunnen inmeten, afleveren en monteren.

Losse RVS trapleuningsystemen

Het losse RVS leuningsysteem voor trappen wordt veel toegepast op bestaande spiltrappen zonder leuningen. Of ter vervanging van een geheel of gedeeltelijk defecte trapleuning. Dit systeem past op iedere spiltrap, ongeacht de hoogte of de diameter van de trap. De RVS leuning bestaat uit een vierkante of ronde leuningspijl per trede, compleet met alle bevestigingsmaterialen.

RVS: een veelzijdig materiaal

RVS is een enorm veelzijdig metaal. Het materiaal kent veel verschillende toepassingen en is verkrijgbaar in buizen, kokers, profielen en in plaat. RVS wordt dus niet alleen voor trapleuningen en balustrades gebruikt. Wat de gebruiksdoeleinden van RVS ook zijn, voor Visser Techniek heeft dit metaal geen geheimen. Onze medewerkers zijn door hun opleiding en jarenlange ervaring in staat om vrijwel al uw ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige RVS toepassingen. Deze RVS producten kunnen in alle maten en vormen door ons worden ontworpen, geproduceerd, gesneden, gelast, getransporteerd en verplaatst. In onze werkplaats maken wij van een bestaand, of van uw, ontwerp een uniek stalen product. In een geavanceerd tekenpakket ontwerpen wij de stalen toepassing. Met hoogwaardig RVS en de modernste machines produceren wij deze vervolgens met zeer grote nauwkeurigheid.

Metaalbewerkingsbedrijf dat hoge kwaliteit biedt

Visser Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij vervaardigen diverse producten in RVS, staal en aluminium, zowel plaatwerk als constructiewerk. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark en vakkundige medewerkers die u van dienst zijn om wensen of ideeën voor uw producten te realiseren. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van staalbewerking zetten wij in voor de realisatie van projecten en producten. Onze klanten zijn actief in de bouw, industrie, offshore of ontwikkelen hun eigen producten.

De diensten van Visser Techniek

Visser Techniek levert diverse diensten. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en bewerken van RVS leuningen, maar ook bij andere producten van andere metalen. Tot de mogelijkheden behoren:

 • 3D ontwerpen
 • 3D tekenen
 • Lasersnijden
 • Machinebouw
 • Montage
 • Lassen
 • Verspanen
 • Knippen
 • Zetwerk

Neem contact op met Visser Techniek

Bent u op zoek naar RVS leuningen of heeft u vragen over onze RVS producten? Neem dan contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van passend advies over de geschikte vorm voor uw leuning. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?