RVS leuning

Duurzaam, stevig en hoge kwaliteit

RVS leuningen zijn de hoogste kwaliteit leuningen, die verkrijgbaar zijn. Deze roestvrij stalen leuningen zijn zeer duurzaam, stevig en gemakkelijk schoon te houden.

Verschillende soorten RVS leuningen

De meeste systemen voor RVS leuningen zijn toe te passen op de verschillende typen trappen. Bij Visser Techniek kunt u zowel klassieke ronde RVS leuningen laten maken als vierkante RVS trapleuningen, die uw interieur een strakke en moderne uitstraling geven. Daarnaast kunt u kiezen tussen geborstelde en glanzende (gepolijst) RVS trapleuningen.

RVS Leuningen op maat

Wij maken de RVS leuningen vakkundig naar wens en op maat. Wij zullen ter plekke uw RVS leuning inmeten om vervolgens de leuningen te ontwerpen in een geavanceerd 3D tekenpakket. Hierna worden de RVS leuningen met zeer grote nauwkeurigheid voor u geproduceerd door onze vakkundige medewerkers. Wij kunnen deze ook op locatie weer afleveren en monteren.
Uiteraard is het bij Visser Techniek ook mogelijk om een bestaand ontwerp te construeren.Net zoals vervangen van bestaande leuning door een RVS leuning.

De RVS balustrade

De balustrade wordt meestal gemaakt in lijn met het RVS trapleuning systeem. De balustrade is leverbaar in verschillende materialen. Graag adviseert Visser Techniek u als het gaat om het maken van een bijpassende balustrade bij een reeds bestaande trap. Ook voor de roestvrij stalen balustrades geldt dat wij het op locatie kunnen afleveren en monteren.

Losse RVS trapleuningsystemen

Het losse RVS leuning systeem voor trappen wordt veel toegepast op bestaande spiltrappen zonder leuningen of ter vervanging van een geheel of gedeeltelijk defecte leuning. Dit systeem past op iedere spiltrap ongeacht de hoogte of de diameter van de trap. De RVS leuning bestaat uit een vierkante of ronde leuningspijl per trede, compleet met alle bevestigingsmaterialen.

Vragen over RVS leuningen

Heeft u vragen over RVS leuningen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies over een geschikte vorm van uw leuning.