Aluminium constructies

Contructies en toepassingen

Visser Techniek is uw leverancier voor uw aluminium constructies en toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen er voor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op aluminium.

Visser Techniek ziet het juist als een uitdaging als het verder gaat dan draagbalken of kokers. Door onze verschillende machines kunnen wij in onze werkplaats voor elke vraag altijd de optimale oplossing vinden.

Aluminium wordt gekenmerkt als een licht en stijf materiaal dat ook corrosie bestendig is. Deze specifieke kenmerken zorgen er voor dat het zeer veelzijdig te gebruiken is.

Verschillende toepassingen voor aluminium constructies

Aluminium constructies worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen aluminium constructies natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aluminium constructies op maat

De werkplaats van Visser techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn aluminium constructies op (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Door de combinatie van ons specialisme in plaatwerk, onze machines en ons vakmanschap kunnen wij veel diverse constructies van hoge kwaliteit bouwen.

Vragen over aluminium constructies

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op.