Aluminium constructies

Contructies en toepassingen

Visser Techniek is uw leverancier voor uw aluminium constructies en toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en onze moderne werkplaats zorgen ervoor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op aluminium.

Visser Techniek ziet het juist als een uitdaging als het verder gaat dan draagbalken of kokers. Door onze verschillende machines kunnen wij in onze werkplaats voor elke vraag altijd de optimale oplossing vinden.

Aluminium wordt gekenmerkt als een licht en stijf materiaal dat ook corrosiebestendig is. Deze specifieke kenmerken zorgen ervoor dat het zeer veelzijdig te gebruiken is.

Verschillende toepassingen voor aluminium constructies

Aluminium constructies worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen aluminium constructies natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen een geavanceerd 3D-tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens ontwerpen om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Aluminium constructies op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn aluminium constructies in (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Door de combinatie van ons specialisme in plaatwerk, onze machines en ons vakmanschap kunnen wij veel diverse constructies van hoge kwaliteit bouwen.

Vragen over aluminium constructies

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvende advies? Neemt u dan contact met ons op.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?