Stalen poorten

Een stalen poort beïnvloedt het aangezicht van uw woning of kantoor

Een stalen poort is vaak het meest in het oog springende onderdeel van uw stalen hekwerk. Deze heeft dan ook een grote invloed op het aangezicht en de sfeer van uw woning of kantoor. Bij Visser Techniek maken we uw poort van staal naar uw wensen. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw stalen poort en hekwerk op maat te maken en leveren. Wilt u een stalen poort met hout, een poort met een stalen frame of juist een stalen poort die dicht is? Of voelt u meer voor een dubbele stalen poort? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bespreek daarom uw wensen met onze vakkundige medewerkers.

Voordelen van een stalen poort

De stalen poorten van Visser Techniek zijn van de hoogste kwaliteit. U hebt hier dus nog vele jaren plezier van. Een stalen poort kan uw woning of kantoor zowel een moderne, industriële uitstraling geven als een authentieke, rustieke sfeer uitstralen. Welke uitstraling u ook kiest voor uw stalen poort en of u nu een stalen poort met hout, een poort met een stalen frame of een dichte stalen poort kiest, u profiteert van de volgende voordelen:

 • Zeer duurzaam
 • Stevig
 • Makkelijk schoon te houden
 • Relatief licht
 • Bestand tegen weersinvloeden

Verschillende soorten stalen poorten

Uw stalen poort bepaalt in belangrijke mate de uitstraling van uw woning of kantoor. Visser Techniek heeft alle mogelijkheden in huis om uiteenlopende stalen poorten voor u te ontwerpen, construeren en plaatsen op locatie. De mogelijkheden zijn legio, van een standaard functionele toegangspoort tot een stalen sierpoort op maat. Denk bijvoorbeeld aan een stalen poort met houtvulling, een poort met stalen frame of een stalen poort die dicht is. U kunt kiezen voor een enkele of juist een dubbele stalen poort. Bespreek uw wensen gerust met een van onze deskundige medewerkers.

Sfeerbepalende stalen poort voor uw woning of kantoor

Een stalen poort heeft grote invloed op de sfeer die uw woning of kantoor uitstraalt. Het is daarom belangrijk om de stalen poort te kiezen die aan uw wensen voldoet. Wilt u een moderne, industriële uitstraling of juist een authentieke, rustieke sfeer? Welke uitstraling u uiteindelijk krijgt, is afhankelijk van het ontwerp en het materiaal dat gebruikt wordt. Een stalen poort met hout geeft bijvoorbeeld een heel andere indruk dan een poort met een stalen frame of een stalen poort die helemaal dicht is. Visser Techniek heeft alles in huis om een sfeerbepalende stalen poort naar uw wensen te maken.

Exclusieve design poort van staal

Bent u op zoek naar een bijzondere stalen poort? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën om te zetten naar een uniek, kwalitatief hoogstaand eindproduct dat voldoet aan al uw wensen. We starten met het maken van een ontwerp. Vervolgens realiseren onze vakkundige medewerkers in ons uitgebreide machinepark uw stalen poort van exclusief design. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Vraag het gerust aan onze medewerkers.

Stalen poorten op maat laten maken

Wanneer u uw stalen poort op maat wil laten maken, helpt Visser Techniek u graag. Wij zorgen ervoor dat uw stalen poort van staal volledig naar uw wensen is. Wilt u een geautomatiseerde poort of een geïntegreerd intercomsysteem? We denken graag met u mee. Dan komen we bij u langs om uw stalen poort in te meten. Vervolgens ontwerpen we uw poort van staal in een geavanceerd 3D tekenpakket. Onze vakkundige medewerkers construeren uw stalen poort op maat daarna met zeer grote nauwkeurigheid. Elke gewenste conservering kan worden toegepast, zoals verzinken en poedercoaten. Tenslotte monteren we de gemaakte stalen poort ter plaatse. Dus kies uw voor een stralen frame in uw poort of maat, heeft u liever een stalen poort die dicht is of kiest u voor een stalen poort met hout? Voor een stalen poort op maat staan onze ervaren medewerkers u in elk stadium graag bij.

Staal: een veelzijdig materiaal

Staal is een zeer veelzijdig materiaal. Het kent dan ook vele verschillende toepassingen en is verkrijgbaar in buizen, kokers, profielen en platen. Staal wordt dus niet alleen gebruikt voor stalen poorten. Wat de gebruiksdoeleinden ook zijn, voor Visser Techniek heeft staal geen geheimen. Onze medewerkers kunnen door hun opleiding en jarenlange ervaring al uw ontwerpen omzetten in kwalitatief hoogwaardige staal toepassingen. We ontwerpen stalen producten in alle vormen en maten en produceren ze. In onze werkplaats maken we een uniek stalen product, van een bestaand ontwerp of van uw eigen ontwerp, bijvoorbeeld een stalen poort. In een geavanceerd tekenpakket ontwerpen wij deze stalen toepassing. Wij gebruiken hoogwaardig staal en de modernste machines om met grote nauwkeurigheid de toepassing te realiseren. Tenslotte transporteren we uw stalen product en leveren we dit bij u ter plaatse af.

Metaalbewerkingsbedrijf dat hoge kwaliteit biedt

Visser Techniek is een metaalbewerkingsbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij vervaardigen een groot aantal verschillende producten in staal, aluminium en RVS. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om plaatwerk en constructiewerk. Heeft u wensen of ideeën? Onze vakkundige medewerkers zijn u graag van dienst om de door u gewenste producten te realiseren in ons uitgebreide machinepark. Wij zetten onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van staalbewerking in voor de realisatie van allerlei projecten en producten. Of het nu gaat om stalen poorten of andere stalen toepassingen. Onze klanten zijn actief in de industrie, bouw, offshore of ontwikkelen hun eigen producten.

De diensten van Visser Techniek

Visser Techniek levert een groot aantal diensten. We helpen u bijvoorbeeld bij het ontwerpen en realiseren van uw stalen poort. Een stalen poort met houtvulling, een poort met stalen frame of een dichte stalen poort, er is van alles mogelijk. Maar ook bij andere producten en andere metalen bieden we u de beste oplossingen. Tot onze mogelijkheden behoren:

 • 3D ontwerpen
 • 3D tekenen
 • Lasersnijden
 • Machinebouw
 • Montage
 • Lassen
 • Verspanen
 • Knippen
 • Zetwerk

Stalen poort laten maken? Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over uw stalen poort? Of wilt u een stalen poort op maat laten maken? Neem dan contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van passend advies over de geschikte vorm voor uw leuning. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?