Stalen poorten

Maatwerk en ervaring bij hekwerken en poorten

Poorten zijn vaak het meest in het oog springende onderdeel van uw hekwerk en hebben een grote invloed op de sfeer en het aangezicht van uw woning of kantoor. Bij Visser Techniek bent u aan het juiste adres voor stalen poorten. Wij hebben de ervaring om allerlei hekwerk en poorten op maat te kunnen maken en leveren.

Stalen poorten kunnen uw woning of kantoor een moderne, industriële uitstraling geven, maar uiteraard kunnen stalen poorten ook een authentieke of rustieke uitstraling hebben. Welke uitstraling u krijgt is afhankelijk van het ontwerp en het materiaal dat gebruikt wordt. Er zijn bij Visser techniek legio mogelijkheden voor verschillende poorten.

Verschillende soorten poorten

Visser Techniek is in staat om uiteenlopende stalen poorten voor u te ontwerpen, construeren en te plaatsen op locatie. Het kan hier gaan om enkel een standaard functionele toegangspoort, maar tevens ook om een (sier) poort op maat. Het enige dat u hoeft te doen, is samen met onze deskundige medewerker de juiste poort voor de juiste locatie uit te kiezen.

Exclusieve design poorten

Op zoek naar bijzondere poorten? Visser Techniek heeft de kennis en ervaring in huis om uw meest creatieve ideeën te realiseren tot een eindproduct. Onze medewerkers kunnen met u meedenken om uw wensen tot een ontwerp om te zetten. Om vervolgens met behulp van onze uitgebreide werkplaats dit ontwerp vervolgens te realiseren.

Stalen poorten op maat laten maken bij Visser Techniek

Wij bieden vele mogelijkheden bij Visser Techniek. Zo kunnen wij bij Visser Techniek:

  • met u meedenken bij het ontwerp van uw poorten
  • het poortontwerp uitwerken op werktekeningen (3D)
  • ter plekke uw poorten inmeten
  • iedere gewenste conservering toepassen op de poorten (verzinken, poedercoaten etc.)
  • meedenken over geautomatiseerde poorten en geïntegreerde intercomsystemen
  • de gemaakte poorten ter plaatse monteren

Vragen over stalen poorten

Heeft u vragen over stalen poorten? Neemt u dancontact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van een passend advies.