Kantafronding van plaatwerk

Waarom kantafronding van plaatwerk

Heeft u stalen plaatwerk nodig? Omdat u werkt met professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies? Of voor andere toepassingen? Stalen plaatwerk is volledig op maat te maken. U bepaalt de vorm, de afmetingen en de bewerkingen van het plaatwerk. Zo weet u zeker dat het plaatwerk geschikt is voor uw toepassing. Wie plaatwerk gebruikt, kan kiezen voor kantafronding van het plaatwerk. Wat is kantafronding van plaatwerk? En waarom kan dit handig zijn? Dat vertelt Visser Techniek u graag.

Kantafronding van plaatwerk om oneffenheden te verwijderen

Wat is kantafronding van plaatwerk? Met de kantafronding worden oneffenheden van het stalen plaatwerk verwijderd. Stalen plaatwerk dat bewerkt is, heeft namelijk vaak oneffenheden, bijvoorbeeld door het snijden of zagen. Deze oneffenheden zijn niet altijd gewenst, en daarom kunt u kiezen voor kantafronding van het plaatwerk. De scherpe kanten en oneffenheden worden dan weggehaald. Hierdoor kunt u ook geen verwondingen meer oplopen door mogelijk te scherpe randen.

Hoe werkt het?

Voor kantafronding van plaatwerk wordt een machine gebruikt. Deze machine schuurt of slijpt de randen weg waardoor alle randen onscherp worden gemaakt. Alle randen en gaten bereikt de machine goed. Op deze manier zijn scherpe kanten en oneffenheden al snel verleden tijd en beschikt u over een mooi glad stalen plaatwerk.

Kantafronding van plaatwerk door Visser Techniek

Wilt u een mooi glad stalen plaatwerk? Zonder oneffenheden en scherpe kanten? Dan bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres voor kantafronding van plaatwerk. Wij zijn namelijk hét metaalbewerkingsbedrijf dat voldoet aan uw hoge kwaliteitseisen. Naast kwaliteit, staat ook snelheid hoog in ons vaandel. Door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking in staal, kunnen wij op hoge snelheid goed stalen plaatwerk realiseren. Inclusief kantafronding van het plaatwerk! U kunt bij ons voor al uw plaat- of constructiewerk terecht. Wij bieden u altijd de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit
  • Maatwerk naar uw wensen
  • Plaatwerk & Constructiewerk
  • Korte levertijden

Meer informatie? Neem contact op met Visser Techniek

Wilt u meer weten over kantafronding van plaatwerk? Of wilt u ons direct inschakelen om dit voor uw plaatwerk te doen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 0180-63 13 95, stuur ons een mail via info@vissertechniek.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Ook als u nog vragen heeft. We helpen u uiteraard graag.