Metaalbewerking

Metaalbewerkingsbedrijf voor hoogwaardige metaalproducten

Metaalbewerking heeft voor de vakkundige medewerkers van Visser Techniek geen geheimen meer, wat de gebruiksdoeleinden van het metaal ook mogen zijn. Onze medewerkers zijn door hun opleiding en jarenlange ervaring in staat om vrijwel al uw ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige metaalproducten. Ons metaalbewerkingsbedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark waar we een groot aantal bewerkingen kunnen toepassen om het metaalproduct van uw wens te maken.

Verschillende soorten bewerkingen

Bij Visser Techniek hebben we een moderne werkplaats die is ingedeeld om nagenoeg alle bewerkingen uit te voeren op de materialen die we verwerken. In deze werkplaats levert ons professionele team kwalitatief hoogstaande constructies. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor metaalbewerking. Bij ons kunt u terecht voor metaal knippen, metaal lasersnijden, metaal walsen, metaal zetten, metaal verspanen en metaal lassen. Zowel MIG/MAG lassen als TIG lassen behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u kiest voor metaalbewerking door ons bedrijf staan als deze soorten bewerkingen tot uw beschikking.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

De veelzijdigheid van metaal

Metaal is een groep elementen die vaak wordt toegepast in allerlei vormen, samenstellingen en producten. Bekende metalen zijn aluminium, ijzer en staal. Niet al het metaal is in zuivere vorm verkrijgbaar. In dat geval spreken we van een legering. Eén van de bekendste legeringen is staal, een combinatie van onder andere ijzer en koolstof. Er zijn diverse vormen van metaalbewerking mogelijk. Metaal wordt voor verschillende toepassingen gebruikt. Bij ons metaalbewerkingsbedrijf kunt u bijvoorbeeld terecht voor:

  • Metaal constructie
  • Metaal plaatwerk
  • Metaal platen
  • Metaal hekwerk
  • Metaal poorten
  • Metalen trap

Andere voordelen van Visser Techniek

Wanneer het gaat om metaalbewerking, kan Visser Techniek in bijna al uw wensen voorzien. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing. Het hoeft daarbij niet per se om produceren of metaalbewerking te gaan. Wanneer u dat wenst, kunnen wij uw ideeën uitwerken, in 3D-ontwerpen en 3D-tekenen. Onze kwalitatief hoogwaardige metaalproducten kunnen wij leveren en monteren in een groot gedeelte van Nederland, of het nu gaat om een hekwerk, machinebouw of een van onze andere metaalproducten.

Metaal bewerken? Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over metaalbewerking? Of wilt u weten wat ons metaalbewerkingsbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 010 – 261 43 10, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?