CNC Kanten

Specialist in CNC plaatwerk kanten

Wilt u plaatwerk CNC laten kanten? Dan bent u bij Visser Techniek aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé specialist in CNC kanten. We leveren altijd kwalitatief hoogwaardig kantwerk af. Of u nu RVS wilt laten kanten, aluminium of staalplaat. Plaatwerk kanten is onze expertise! Zowel enkelstuks als kleine of middelgrote series. We hebben de productiecapaciteit en specialistische kennis in huis om een goed resultaat neer te zetten. Maak dus voor CNC kanten een afspraak met Visser Techniek!

Het belang van kanten

Zetten (of kanten) is één van de meest essentiële bewerkingen binnen de plaatbewerking. CNC kanten moet dan ook met grote precisie gebeuren. Er is vakmanschap voor nodig om een goed resultaat te behalen. Visser Techniek beschikt over een modern machinepark met CNC kantbanken om RVS, staal en aluminium te kanten. Het plaatwerk dat wij kanten wordt in veel verschillende bedrijfstakken gebruikt. Bijvoorbeeld zetwerk van staalplaat voor professionele woningconstructies, bedrijfsconstructies, maar ook scheepvaartconstructies. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

RVS, staal of aluminium kanten

Binnen de plaatbewerking wordt CNC kanten vaak toegepast. Kanten is het zetten of buigen van metaal. Dit is bij verschillende metalen mogelijk. Wij kunnen RVS kanten, staal kanten en aluminium kanten. Het plaatwerk kanten wordt volledig op maat gedaan. U geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat het uiteindelijke halffabricaat hieraan voldoet. We hebben al veel van onze klanten blij mogen maken met op maat gemaakt plaatwerk. Bent u de volgende?

Kwaliteit kantwerk

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom leveren wij altijd goed kantwerk af. We beschikken over een uitgebreid machinepark en vakkundige medewerkers die klaar staan om uw wensen te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring in metaalbewerking kunnen wij CNC kanten als de beste. Van RVS tot staal, maar ook aluminium. Wij vervaardigen hele diverse producten.

CNC laten kanten? Neem contact op

Wilt u ons inschakelen voor CNC kanten? Of u nu plaatwerk van RVS, staal of aluminium wilt laten kanten, bij ons kunt u terecht! We maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Ook voorzien we u graag van een passende offerte. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 01806 – 31 395, te mailen naar info@vissertechniek.nl of door het contactformulier op de website in te vullen.

Offerte aanvragen of advies nodig?