Metaal zetten

Metaal zetwerk door vakkundige medewerkers

Voor al uw metaal zetwerk kunt u terecht bij Visser Techniek. Onze medewerkers zijn door hun jarenlange ervaring en opleiding in staat om nagenoeg al uw ontwerpen om te zetten in kwalitatief hoogwaardige metaalproducten. Bij metaal zetwerk wordt plat materiaal omgezet naar een andere vorm. Door middel van langzaam buigen van het plaatmateriaal wordt metaal zetten uitgevoerd. Wij kunnen zeer precies werk verrichten en hoeken aanbrengen in de plaat met onze zetbank. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees verder of neem contact op met ons team.

Voordelen van metaal zetten

Metaal zetwerk kent vele voordelen. Door middel van zetten kunnen uit een plaat een of meerdere hoeken worden gevormd. Hierdoor vermijdt u lasnaden. Metalen onderdelen kunnen dus naadloos worden afgeleverd als halffabricaat. Dus maakt u gebruik van onze diensten, dan profiteert u ook nog van de volgende voordelen:

  • Lage kosten
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Snelle levertijd

Verschillende maten van metaal zetwerk

Onze vakkundige medewerkers kunnen aan al uw wensen en eisen voldoen. Het kan hierbij gaan om grote industriële stalen producten of kleine aluminium producten. De werkplaats van ons biedt de mogelijkheid om van uw metaal ontwerpen een geheel uniek metaal product te maken. Bij Visser Techniek staan wij voor u klaar om alles op maat te maken. De maximale lengte zetwerk is 3000 millimeter. En de maximale capaciteit is 220 ton. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een bestaand metaal ontwerp te maken. Wilt u meer informatie? Neem contact op met ons.

Metaal zetwerk van hoge kwaliteit

Op zoek naar metaal zetwerk van hoge kwaliteit? Dan kunt u het best contact opnemen met Visser Techniek. Wij zijn een metaalbewerkingsbedrijf waar het vooral draait om het leveren van kwaliteit. Wij zetten metaal in verschillende maten. Ons bedrijf beschikt over een uitgebreid vakkundig team dat metaal zetwerk doet. Onze jarenlange kennis en ervaring op gebied van metaal zetwerk zetten wij in voor de realisatie van uw producten en projecten.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over metaal zetwerk? Of wilt u het zetten van metaal aan ons overlaten? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag!