metalen buizen

Visser Techniek is uw leverancier van Metalen buizen en andere Metalen toepassingen. Ons goed opgeleide en ervaren team en moderne werkplaats zorgen er voor dat wij alle gewenste modificaties en bewerkingen kunnen uitvoeren op allerlei Metalen.

Verschillende toepassingen voor Metalen buizen

Metalen buizen worden vanwege hun specifieke kenmerken zeer uitgebreid gebruikt in verschillende bedrijfstakken. Denk bijvoorbeeld aan professionele woning-, bedrijfs- en scheepvaartconstructies.  Daarnaast kunnen Metalen buizen natuurlijk ook voor andere toepassingen gebruikt worden.

Wij gebruiken voor de constructies die wij ontwerpen in een geavanceerd 3D tekenpakket. Hiermee kunnen wij nauwkeurig en precies naar wens (3D) ontwerpen. Om dit ontwerp vervolgens met precisie te construeren.

Wilt u over de mogelijkheden meer informatie. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Metalen buizen op maat

De werkplaats van Visser Techniek is zodanig ingericht dat wij in staat zijn Metalen buizen op (nagenoeg) elke gewenste maat en vorm te leveren. Bovendien zijn wij in staat direct eventuele bewerkingen uit te voeren op de Metalen buizen. Denk hierbij onder andere aan Metalen lassen, Metalen boren of Metalen buigen.

Vragen over Metalen buizen

Heeft u op basis van het bovenstaande nog vragen of wilt u van ons vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op.