RVS verspanen

Vele manieren van RVS verspanen

RVS verspanen kan bij Visser Techniek op veel verschillende manieren. Onze vakkundige medewerkers kunnen in ons uitgebreide machinepark vele bewerkingen uitvoeren, zoals frezen, tappen en boren. Onze moderne werkplaats immers ingericht op verschillende vormen van verspanen. Wat uw wensen ook zijn, Visser Techniek heeft de oplossing om deze uit te voeren. Onze medewerkers denken graag met u mee. Vraag het ze gerust.

Vormen van RVS verspanen

Verspanen is de term voor alle vormen van materiaalbewerking waarbij met gereedschap materiaaldelen worden weggenomen en spanen oftewel afval ontstaan. De massa van het oorspronkelijke materiaal neemt en er ontstaat een nieuwe vorm. Tijdens de bewerking wordt het materiaal verwijderd door afschuiving. Hierdoor ontstaan spanen of krullen. Bij Visser Techniek kunnen we op verschillende manieren RVS verspanen. Denk hierbij aan:

  • Frezen
  • Tappen
  • Soevereinen
  • Boren
  • Vijlen
  • Zagen
  • Slijpen

Frezen van RVS

Een vorm om RVS te verspanen is frezen. Frezen is een bewerking waarbij gebruik wordt gemaakt van een roterend gereedschap dat een frees wordt genoemd. Hiermee wordt materiaal verwijderd. Frezen is een bewerking die veel wordt toegepast in de metaalindustrie en wordt gedaan op een freesmachine. De uitvoeringsvormen van frezen zijn erg divers, denk aan ruwfrezen, spiebaanfrezen en zaagfrezen. We werken ook met varianten met hardmetalen inzetplaatjes. Daarnaast is de koelmethode van frezen ook afhankelijk van het te bewerken materiaal. Metaal wordt gekoeld met koelvloeistof op organische of synthetische basis.

Voordelen van RVS verspanen bij Visser Techniek

Visser Techniek heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ons bedrijf heeft een uitgebreid machinepark, waar we veel manieren van RVS verspanen kunnen toepassen. Onze vakkundige medewerkers denken graag met u mee om de juiste manier te bepalen om uw RVS te verspanen. Door hun goede opleiding en jarenlange ervaring zijn zij bekend met de vele mogelijkheden die RVS verspanen biedt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze medewerkers.

RVS verspanen? Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over de mogelijkheden van RVS verspanen? Of wilt u het RVS verspanen door ons laten uitvoeren? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?