RVS zetwerk

RVS zetwerk van hoge kwaliteit

Voor al uw RVS zetwerk komt u naar Visser Techniek. Met uw plaatwerk en profielen weten wij wel raad. Ons bedrijf levert zetwerk van hoge kwaliteit dat met grote nauwkeurigheid is gemaakt. Onze vakkundige medewerkers hebben veel kennis en ervaring en werken in een modern machinepark. Wij maken voor u uw RVS zetwerk op maat. Wij vertellen u graag meer over onze producten en diensten.

Voordelen van RVS zetwerk bij Visser Techniek

Zetten is een vervormende metaalbewerking. Hierbij wordt met behulp van een afkantpers een plaat in een profiel of zetting gebogen. Het materiaal en de plaatdikte bepalen de perskracht die gebruikt moet worden. Zetwerk is dan ook een profiel gevormd uit een plaat van RVS en een andersoortig te zetten materiaal. Wanneer u kiest om uw RVS zetwerk bij Visser Techniek te laten uitvoeren, geniet u van de volgende voordelen:

  • Lage kosten
  • Zeer nauwkeurige maatvoering
  • Snelle levertijd

RVS zetwerk op maat

Wilt u uw RVS zetwerk op maat laten maken? Kom dan naar Visser Techniek. Onze medewerkers realiseren vrijwel al uw wensen, zodat het product voldoet aan uw eisen. Onze uitgebreide werkplaats biedt de mogelijkheid om vanuit uw wensen een geheel uniek RVS product te maken. Hierbij maken wij enkel gebruik van hoogwaardig RVS en de modernste machines. Voor RVS zetwerk werken we met Durma kantbanken. Onze vakkundige medewerkers maken met deze moderne machine het RVS product dat u voor ogen hebt.

Formaten van RVS zetwerk

Wanneer u RVS zetwerk wilt laten maken, is de maximale lengte 3000 millimeter en de maximale capaciteit 220 ton. Hierbinnen kunt u alle maten en vormen aangeven, zolang ze binnen de technische mogelijkheden vallen. Zo ontstaat er geen standaard RVS product, maar een op maat gemaakt profiel, geschikt voor de toepassing die u wenst. Bent u benieuwd hoe het zit met de ideeën die u heeft voor uw RVS zetwerk? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Neem contact op met Visser Techniek

Heeft u vragen over RVS zetwerk? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van RVS zetwerk op maat? Neem dan gerust contact op met Visser Techniek. Onze medewerkers voorzien u geheel vrijblijvend van informatie en passend advies. Bel ons op 0180-631395, stuur een e-mail naar info@vissertechniek.nl of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u graag.

Meer informatie

Wij nodigen u graag uit om nader kennis met ons te maken. U wilt direct een prijsopgave? Wij maken een passende offerte voor u! Als u ons wilt bezoeken dan graag een berichtje voor een afspraak.

Portfolio

Offerte aanvragen of advies nodig?