Speciale constructies

Speciale constructies

Visser Techniek al jaren een begrip in het constructiewerk. Wij zijn in staat, door onze combinatie van vakmanschap en ons specialisme op het gebied van speciale constructies, uw vraag te vertalen naar het meest optimale ontwerp voor uw wensen.

Daarbij komt dat Visser Techniek een machinepark heeft dat alle noodzakelijke bewerkingen op verschillende materialen kan uitvoeren om aan u het juiste speciale constructies op te kunnen leveren.

Wij vinden het een uitdaging als het constructiewerk verder gaat dan alleen koker en balkstaal! Bij dit speciale constructies kunnen wij u bijstaand bij het ontwerp, de keuze van de materialen, de productie, tot aan het transport. Bij ons is de continuïteit in het productieproces van constructiewerk gewaarborgd. Daarbij zijn allerlei conserveringen met betrekking tot constructiewerk ook mogelijk.

De mogelijkheden van constructiewerk

Of het nu gaat om een Frans balkonhek, een opslagbunker, een geluidsisolerende omkasting of producten in de waterbeheersing wij kunnen dit constructiewerk voor u maken. In overleg met onze medewerkers kunnen ontwerpen gemaakt worden.

De voordelen van constructiewerk door Visser Techniek

Visser techniek heeft de kennis van constructies om zelf deze speciale constructies van ontwerp tot volwaardig product te creëren. Wij kunnen u tijdens het ontwerpen adviseren en helpen om het beste te halen uit de speciale constructie die u voor ogen heeft. Dit in combinatie met ons goed opgeleide team en moderne machinepark zorgen er voor dat wij altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Vragen over constructiewerk

Heeft u vragen over leuningen, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag en geheel vrijblijvend van passend advies.