7 Voordelen van een RVS trapleuning

Roestvrij stalen trapleuningen

Bij Visser Techniek helpen we u graag aan verschillende producten van RVS, staal en aluminium van hoge kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een mooie roestvrij stalen trapleuning. Wij zetten in dit blog 7 voordelen van RVS trapleuningen op een rij.

1. RVS is niet duur

Wilt u een betaalbare nieuwe trapleuning laten maken? Kies dan voor RVS. Roestvrij staal is namelijk niet duur en gaat lang mee. Met slechts een kleine investering heeft u dus al een nieuwe trapleuning waar u jarenlang plezier van heeft.

2. RVS is makkelijk te onderhouden

Een trapleuning moet vooral praktisch zijn. Daarom is RVS de ideale keuze. U bent namelijk weinig tijd kwijt aan het onderhouden van een RVS trapleuning. In de meeste gevallen is het voldoende om de leuning af en toe eens af te nemen met een licht vochtige doek.

3. RVS verkleurt niet

Roestvrij staal is een robuust materiaal dat jarenlang meegaat, maar dat niet alleen; het blijft ook jarenlang mooi. Dit komt doordat RVS niet verkleurt. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout. Dit maakt RVS trapleuningen ook zeer geschikt voor gebruik buiten.

5. RVS is stijlvol

RVS trapleuningen passen in ieder interieur en bij iedere stijl. RVS gaat goed samen met vrijwel iedere kleur. Dus u hoeft niet bang te zijn dat de nieuwe trapleuning niet goed samengaat met de kleur van het behang of de verf bij de trap. Door de unieke uitstraling past het bovendien bij iedere stijl.

6. RVS is verkrijgbaar in verschillende modellen

Kiest u een RVS trapleuning? Dan kunt u kiezen uit verschillende soorten en modellen. Wilt u een strakke look? Kies dan voor een vierkante of rechthoekige trapleuning met strakke lijnen. Past dit niet helemaal bij u? Dan is een ronde trapleuning van RVS ook zeker mogelijk.

7. RVS is op maat te maken

RVS kan heel eenvoudig op maat gemaakt worden. Zo kunnen we voor iedere ruimte een passende trapleuning van roestvrij staal maken. Bochten of moeilijke hoeken zijn dus geen probleem.

RVS trapleuning van Visser Techniek

Wilt u RVS trapleuning voor binnen en/of buiten bestellen of op maat laten maken? Dat kan bij Visser Techniek! Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact op via het formulier op de website. Of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0180 – 631395.