Voordelen van een aluminium poort

Aluminium poorten

Wilt u een nieuwe poort laten plaatsen? Of wilt u een toegangspoort op maat laten maken? Overweeg dan eens een aluminium poort. Aluminium is een veelzijdig materiaal dat licht van gewicht is, maar toch erg sterk. Dit maakt het dus ideaal voor het vervaardigen van poorten. Bij Visser Techniek kunt een aluminium poort bestellen die aan al uw eisen voldoet. In dit blog zetten we een aantal voordelen van deze poorten op een rij.

1. Lange levensduur

Een stevige poort is een goede investering. Zo beveiligd u de toegang tot uw pand en zorgt u voor een fraai entree. Wanneer u met zorg een poort heeft laten maken en plaatsen, wilt u natuurlijk wel dat deze zo lang mogelijk meegaat. In dat geval zit u met aluminium gelukkig helemaal goed. Aluminium kan namelijk niet roesten, in tegenstelling tot een ijzeren poort. Zelfs wanneer de laklaag beschadigd is, heeft u geen last van roest. Wat betreft het onderhoud is er ook weinig voor nodig om te zorgen dat u jarenlang plezier beleeft aan uw nieuwe poort.

2. Elke kleur die u wilt

We kunnen uw toegangspoort voor u poedercoaten als u dat wilt. Hierdoor kunt u de poort helemaal aanpassen aan uw eigen stijl. Het is mogelijk om de toegangspoort iedere kleur te geven die u wenst. We denken bovendien graag met u mee over een mooi ontwerp voor uw pand.

3. Aluminium poorten zijn sterk

Een ander groot voordeel van een aluminium poort: hij is zeer sterk. Met een aluminium poort zorgt u dus voor een goed beveiligd terrein. Deze poort kan echt wel tegen een stootje.

4. Lichtgewicht

Aluminium is niet alleen sterk, het is ook nog eens vrij licht. Dit is voor een poort een belangrijke eigenschap. U wilt namelijk dat de poort gemakkelijk te openen en te sluiten is. Door het lage gewicht is een aluminum poort zonder moeite in beweging te krijgen, zowel mechanisch als met de hand.

5. Op maat te maken

Het laatste voordeel: bij Visser Techniek kunnen we heel eenvoudig zorgen voor een mooie aluminium poort op maat. Hierbij meten we de poort voor u in en maken we een ontwerp op basis van uw ideeën. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze aluminium poorten of wanneer u een poort op maat wilt laten maken.