Hoe zetwerk in uw project verwerkt wordt

De mogelijkheden van zetwerk

Heeft u zetwerk nodig voor uw project? Om het netjes af te werken? Zetwerk wordt voor de meest uiteenlopende projecten gebruikt. Denk aan het afwerken van de hoeken van een wand of een deur voorzien van een strakke rand. Daar heeft u zetwerk voor nodig. Als zetwerk in uw project verwerkt wordt, heeft u veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit RVS zetwerk, zetwerk van aluminium en stalen zetwerk. Bovendien kunt u zetwerk op maat laten maken. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om zetwerk in uw project te verwerken? Lees dan snel verder, Visser Techniek vertelt u er meer over.

Zetwerk voor de afwerking van uw project

Hoe zetwerk in uw project verwerkt wordt? Bij het zetten van plaatwerk, zetten wij een vlakke plaat, van RVS, metaal of aluminium, tot een afwerkprofiel. Van deze plaat worden hoekstukken of profielen gemaakt. Deze gebruikt u voor de afwerking van uw project.

Vormen zetwerk

Zetwerk is in verschillende vormen te verkrijgen. Welke vorm zetwerk wordt in uw project verwerkt? De volgende vormen zijn mogelijk:

  • Buiten- en binnenhoek voor het afwerken van hoekverbindingen aan zowel de binnen- als buitenkant. Maar dit zetwerk kunt u op veel verschillende manieren gebruiken.
  • Lekdorpel voor het afwerken van de onderkant van uw kozijn of buitenwand.
  • Bovennok voor stallen of schuren. Het zetwerk wordt op de nok geplaatst om zo het dak waterdicht te maken en netjes af te werken.
  • U-profiel voor het afwerken van sandwichpanelen en gevelpanelen. Ook om deuren mee te monteren.

De vele mogelijkheden van zetwerk

U kunt dus verschillende vormen zetwerk in uw project verwerken. Maar zetwerk heeft nog veel meer mogelijkheden. Zo heeft u verschillende materialen, zoals RVS zetwerk, aluminium zetwerk en stalen zetwerk. Deze kunt u in verschillende afmetingen en diktes krijgen. Bovendien kunt u zetwerk nemen met diverse coatings en in verschillende kleuren. U bepaalt dus zelf hoe het zetwerk in uw project verwerkt wordt. Dit kan helemaal naar uw wens en smaak.

Hoe zetwerk in uw project verwerkt wordt hangt af van uw project

Dankzij de vele mogelijkheden van zetwerk, kunt u zelf kiezen hoe en welk zetwerk in uw project verwerkt wordt. Elk project is natuurlijk anders en daarom is voor ieder project een andere afwerking nodig. Daarom is het ook mogelijk om zetwerk op maat te laten maken, voor de perfecte afwerking.

Meer weten? Neem contact op

Hoe zetwerk in uw project verwerkt af, hangt dus helemaal af van uw voorkeuren. Wilt u RVS, staal of aluminium zetwerk? In een bepaalde kleur of met een coating? Of wilt u het zetwerk op maat laten maken? Bij Visser Techniek is het allemaal mogelijk! Wilt u meer weten over het zetwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0180-63 13 95, stuur ons een e-mail via info@vissertechniek.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier.